Halloweenfeest

Halloweenfeest

Hallo korfbalsters,

Op zaterdag 18 oktober hebben we een Halloween feest. Jullie krijgen deze week allemaal een briefje mee, maar je mag ook opgeven via de mail van het JAC en dat is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

We gaan voor de welpen en F-pupillen beginnen om 15.00u tot 17.00u met een leuke knutsel, smikkel en dans middag. Ook wordt je geschminkt als je dat leuk vindt.
Om 18.00u tot 20.00u verwachten we de E- en de D-pupillen ook voor hen gaan we het heel gezellig maken met pompoenen versieren, dansen en nog meer gezellige en lekkere dingen.
Om 20.45u tot 22.30u verwachten we de C en de B aspiranten, voor deze dames gaan we het gezellig maar vooral ook spannend maken. Ook hier sluiten we af met een feestje.

Het is leuk als jullie verkleed naar dit feestje komen. Wij zorgen dat de kantine in de juiste sfeer aangekleed en de rest komt van jullie!! Graag voor 10 oktober laten weten of jullie mee doen door je naam en team waarin je speelt door te geven op het mail adres of via het briefje.

Tot zaterdag 18 oktober.
Jessica, Sandra, Kim, Linda, Iet en Rita van het JAC

  • Artikel is geschreven op : dinsdag, 07 oktober 2014
  • Gepubliceerd in: JAC

Rosolo Hoofdsponsor

Rosolo Sponsor

Copyright © 2018 KV Rosolo. Alle rechten voorbehouden.