Articles in Category: JTC / TC

Teamindeling 2016-2017

De JTC en TC is achter de schermen al een hele tijd bezig met het samenstellen van de teams voor volgend seizoen. Een hele klus omdat er met allerlei zaken rekening gehouden moet worden. Toch hebben we ons een deadline gesteld!
Op maandag 27 juni komen de teams, rond de klok van 18.00 uur, online. Op dinsdag 28 juni zijn beide commissies van 19.00 tot 19.30 uur aanwezig op het sportpark om evt. vragen over de teamindeling te beantwoorden. We willen vooraf al aangeven dat er de 28ste niet in de teams geschoven gaat worden.

Als commissies zijn we nog altijd op zoek naar trainsters en coaches. Mocht je interesse hebben, laat het ons weten.
TC en JTC Rosolo

Teamindeling 2015-2016

Het is eindelijk zover. De teamindeling voor zowel de seniorenteams als de jeugdteams gaan we bekend maken.
De TC en JTC hebben zich de afgelopen weken gebogen over de teamindeling. Met allerlei factoren wordt rekening gehouden en ook is er overleg geweest met de trainsters en/of coaches van het vorige seizoen. We kunnen helaas niet met ieders wensen/voorkeuren rekening houden.
Mochten er vragen zijn over de teamindeling, dan kunnen deze morgenavond, 22 juni gesteld komen worden aan de JTC. De JTC is van 19.00 tot 20.00 uur aanwezig in de kantine van Rosolo. De TC is een dag later (23 juni) van 19.30 tot 20.00 uur in de kantine om eventuele vragen te beantwoorden.
Er wordt echter niet geschoven in teams.

Fijne vakantie allemaal en tot volgend seizoen.
TC en JTC

Klik hier voor de indeling jeugdteams.
Klik hier voor de indeling van de seniorenteams.

Rosolo D1 naar top 4 toernooi

Rosolo D1 naar top 4 toernooi

Op 1 november a.s. zal in sportzaal de Visgraaf in Velden het Pupillen Top 4 toernooi gespeeld worden. Tijdens dit toernooi zullen de Pupillen D1 teams van De Korfrakkers, Rosolo en SVSH/KSV en Swift in een vierkamp tegen elkaar spelen.
Het idee is ontstaan nadat was gebleken dat genoemde verenigingen de enigen zijn die in het seizoen 2014-2015 hun D-Pupillen in de hoofdklasse wilden laten spelen. Aangezien vier teams te weinig is om een competitie mee te spelen is er dit seizoen geen D-Pupillen Hoofdklasse.
Jammer voor deze speelsters zo vonden ook een aantal betrokken leden van deze verenigingen. Zij sloegen de handen ineen en organiseerden voor de teams het genoemde Pupillen Top 4 toernooi. Een sportieve ontmoeting voor de vier teams die, zoals tijdens de najaarcompetitie al is gebleken, erg aan elkaar gewaagd zijn.
De speelsters, leiding en uiteraard organisatoren kijken uit naar het toernooi en hebben veel zin in een sportieve en vriendschappelijke dag waarbij iedereen die interesse heeft uiteraard is uitgenodigd om te komen kijken!

We wensen de meiden veel plezier en hopen op een gezellige dag waarbij het team dat aan het eind de meeste punten heeft behaald over de dag, zich (weliswaar onofficieel) Nederlands kampioen van de D-Pupillen mag noemen!

Ouderavond

Maandag 8 september heeft ons JTC haar jaarlijkse ouderavond gehouden. Het JTC dankt langs deze weg de vele ouders die deze avond volgde en wenst Miranda nogmaals van harte proficiat met het winnen van de ouderavond quiz.

Voor de ouders die bezet waren die avond zetten wij de presentatie online. Wenst u meer uitleg bij een item of wenst u in het algemeen uitleg over iets? Spreek dan zeker iemand van het JTC aan en zij zullen u zeker verder helpen.

Teamindeling jeugd met trainsters/coaches

 

Enkele weken geleden hebben we de teamindeling voor de jeugd bekend gemaakt via de website. Op dat moment waren er nog te veel vraagtekens wat betreft trainsters/coaches, waardoor we er bewust voor gekozen hebben dit later bekend te maken.
Vandaag is het zover......

Het is ons gelukkig (weer) gelukt om ieder team te voorzien van een of meerdere trainsters. Helaas is het coachen een ander verhaal. We hebben bijna alle kunnen voorzien van een coach, maar helaas hebben we niet bereidt gevonden om het gemotiveerde Rosolo A2 te zien van één of meerdere coaches. Via deze weg doen we dan ook een beroep op al onze (senioren)leden om eens in hun agenda te kijken of ze hier tijd voor vrij kunnen maken. Deze meiden waarderen het enorm.
Voor Rosolo B2 en B3 hebben we in ieder geval coaches gevonden voor een aantal wedstrijden. Het lukt hen niet om alle wedstrijden aanwezig te zijn. Wij zoeken hier nog naar een oplossing.

Klik hier voor de indeling.

Fijne vakantie allemaal!
JTC Rosolo

 

Teamindeling seizoen 2014-2015

 

Het is eindelijk zover. De teamindeling voor zowel de seniorenteams als de jeugdteams gaan we bekend maken.
De TC en JTC hebben zich de afgelopen weken gebogen over de teamindeling. Met allerlei factoren wordt rekening gehouden en ook is er overleg geweest met de trainsters en/of coaches van het vorige seizoen. We kunnen helaas niet met ieders wensen/voorkeuren rekening houden.

Mochten er vragen zijn over de teamindeling, dan kunnen deze morgenavond (dinsdag 10 juni) gesteld komen worden aan de TC en JTC. Er wordt echter niet geschoven in teams.
De JTC is van 18.30 tot 19.30 uur in de kantine aanwezig om evt.
vragen te beantwoorden. De TC van 19.00 tot 19.30 uur.

Fijne vakantie allemaal en tot volgend seizoen.

TC en JTC

Klik hier voor de indeling jeugdteams.

Klik hier voor de indeling van de seniorenteams.

 

Geslaagde korfbalclinic

Geslaagde korfbalclinic

Op 4 januari organiseerde de JTC 3 een korfbalclinic voor de welpen/f-pupillen, d- en e-pupillen en voor de aspiranten b en c. Dat de speelsters weer wel zin hadden in een korfbaltraining na de vakantie bleek wel uit het aantal aanmeldingen. Maar liefst 47 speelsters hebben deelgenomen. De clinic voor de welpen en de pupillen stond in het teken van gooien, vangen en schieten (strafworp en doorloopbal). De clinic voor de aspiranten had een ander thema, namelijk rebounden. Als JTC kunnen we terugkijken op een zeer geslaagde dag.....hopelijk vonden de jeugdleden dit ook!

Foto's zijn terug te vinden in het fotoalbum onder het tabblad club. (Wel eerst inloggen)

Rosolo Hoofdsponsor

Rosolo Sponsor

Copyright © 2018 KV Rosolo. Alle rechten voorbehouden.